Dobrodošli u cafe klub House

Ambijent prilagođen za Vaše ugodne trenutke sa dragim ljudima, ili pak ispijanje jutarnje kafice uz dnevnu štampu i časopise, podnevni ručak sa prijateljima ili tropske koktele sa društvom u vrelim letnjim noćima. Lepe i udobne garniture za sedenje - pod suncobranom, pod baldahinom, pod drvetom… za svakog po nešto! A sve to uz prijatnu, laganu muziku i zvuk vode iz naših čarobnih fontana u prijatnom ambijentu naše velike mediteranske bašte.

Večeri uz, uvek romantičan, treptaj sveća i naše koktele, najbolje u gradu!

Kod nas možete organizovati najvažnije radosti Vašeg života, reći sudbonosno “Da”, oduvati svećice, ili prosto napraviti uživati u ukusnoj mediteranskoj kuhinji sa prijateljima! A ako Vas slučajno zapljusne kiša pod vedrim nebom, sve to možemo preseliti u naš moderno uređeni enterijer.

House predstavlja moderno i egzotično mesto ušuškano u srcu Vračara, u prelepoj predratnoj vili u jednoj od najlepših i najmirnijih ulica Vračara, čineći savršen ambijent za različite događaje i promocije i svakodnevno uživanje od ranih jutarnjih sati do druženja do kasno u noć. Nestvaran i čaroban ambijent u prelepoj bašti bogatoj raznim tropskim i mediteranskim biljkama i rastinjem, uz dve čarobne fontane, sa posebnim naglaskom na ljubazno osoblje, vrhunsku uslugu i kvalitetnu muziku.

Lociran u srcu Vračara – jednog od najelitnijih delova Beograda, House – club & restaurant je bio domaćin velikog broja događaja – korporacijiskih proslava i žurki, promocija albuma domaćih muzičara, promocija filmova, modnih revija, konferencija, privatnih žurki, prodajnih izložbi naših eminentnih umetnika, banketa…

Restoran House predstavlja pravi dragulj u kruni HOUSE-a. Maštovita i ukusna mediteranska i internacionalna jela sa našeg menija, napravljena u kuhinji naših vrednih kuvara, probudiće najvećeg gurmana u svakom gostu. Sigurni smo da ćete uživati u remek delima naših kuvara bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri uz treptaje sveća. Poseban naglasak stavljamo na ukusnu i maštovitu ponudu keteringa za proslave i promocije koje se održavaju u House-u.

Takođe, posebno preporučujemo i naše koktele – po kojima smo čuveni, napravljene po originalnim recepturama i sa najkvalitetnijim sastojcima.

Galerija
House club fotografije hrane
Restoran club House | Galerija slika
House club restoran - Enterijer
Restoran club House | Galerija slika
House club restoran - Eksterijer
Restoran club House | Galerija slika
Radnim danom organizujemo After work party
15.30-19.00h
Detaljnije
Četvrtkom
Koktel veče
Brunch
subotom i nedeljom
od 12-15 h
HAPPY HOUR
svakog dana
od 14-18 h
Specijalne ponude
Novosti
Rezervacija mesta

Ime i prezime*

Broj telefona*

E-mail*

Datum

Vreme

Broj osoba

Ručavanje/Samo piće

Ručavanje
Samo piće

Komentar